Где можно найти генератор кодов пополнения счета для Киевстар ? Слышал что такие программы существуют но все ссылки битые
Нуждаюсь в бесплатных пополнениях как никто другой поскольку пользуюсь мобильным интернетом не только дома но и на работе. Помогите найти такую программу, отблагодарю материально. Имеются на счету WebMoney 100 WMU, немного но ведь тоже деньги.
Заранее спасибо.
Генератор кодов пополнения счета Kyivstar (восстановленная тема)
Сообщений 1 страница 46 из 46
15th Dec 2009 10:14 am
25th Dec 2009 10:17 am
Есть единственный способ пополнить свой счет на халяву - с помощью программы GSMpod v9.5 с сайта www.ukrlab.ua.tc Пол года назад купил активацию и до сих пор пользуюсь, причем ниединого глюка. Советую именно этот способ и не морочте себе голову. Удивительно что ты не нашел в сети информации по этому поводу, программа существует уже года 2 или 3. Единственный минус это то что она платная но заплатишь только раз и навсегда забудешь о скретч-картах пополений.
35th Dec 2009 10:19 am
В мене таке запитання до тих людей котрі вже користуються програмою для поповнення мобільного рахунку GSMpod v9.5 ,кілька днів тому я купив активацію цієї програми і поповнив свій рахунок, але на одному з форумів в інтернеті я знайшов таку інформацію ніби-то поповнення можна здавати перекупщикам на ринку, тим котрі поповнюють рахунки перехожим по 5 грн. Так ось яке в мене запитання, скільки варто скидувати при збуті поповнень таким способом ?? Тобто сьогодні я був на ринку і продав поповнення на сумму 800 мобільних гривень за 700 гривень готівкою. Чи не надто я продешевив.
Прошу поради в тих, хто вже мав справу з цими перекупщиками. Живу в м.Вінниця, може є хтось з наших областей хто користується цією програмою і збуває поповнення на ринку ? Вдячний за відповідь.
45th Dec 2009 10:20 am
Живу в Луганске, сдаю пополнения сгенерированные этой программой на рынке примерно в таком соотношении: за 500 мобильных гривен беру 450 грн. наличкой. А вообще то все зависит от самого перекупщика, как то раз сдавал пополнение и сошлись на цене за 1000 мобильных гривен получил 935 грн. наличкой. Видимо это везде примерно одинаковая тенденция, с каждой 1000 барыги снимают около 100 грн.
55th Dec 2009 10:21 am
Вчера оплатил активацию и начал пополнять счет своего мобильника, как вдруг возник небольшой вопрос по поводу самого оператора Киевстар. Кто-нибудь знает, в Djuice тоже на сим карту больше одной тысячи грн. забросить нельзя или это только на пакетах киевстар ? Сегодня пришлось прикупить 5 стартовых пакетов поскольку на одну симку больше 1000 грн. не разрешает пополнять, пишет "превышен лимит суммы пополнения..." Что за ограничение такое ? Кто знает ?
65th Dec 2009 10:22 am
В Діджусі то саме, адже це клон київстару. Більше тисячі на рахунку можуть мати тільки абоненти підключені за контрактом.
Вчера оплатил активацию и начал пополнять счет своего мобильника, как вдруг возник небольшой вопрос по поводу самого оператора Киевстар. Кто-нибудь знает, в Djuice тоже на сим карту больше одной тысячи грн. забросить нельзя или это только на пакетах киевстар ? Сегодня пришлось прикупить 5 стартовых пакетов поскольку на одну симку больше 1000 грн. не разрешает пополнять, пишет "превышен лимит суммы пополнения..." Что за ограничение такое ? Кто знает ?
75th Dec 2009 10:23 am
Нет не везде одинаково, все зависит от барыги который покупает пополнения. Например, в Миргороде я скидываю пополнение барыге на 30 грн. дешевле с каждой сотни. Вот с чем это связано для меня вопрос. На днях буду в других областях, попытаюсь там сбыть несколько тысяч, вот тогда для сравнения и посмотрим что это за тенденция. Может быть отпишу еще, если не забуду.
Живу в Луганске, сдаю пополнения сгенерированные этой программой на рынке примерно в таком соотношении: за 500 мобильных гривен беру 450 грн. наличкой. А вообще то все зависит от самого перекупщика, как то раз сдавал пополнение и сошлись на цене за 1000 мобильных гривен получил 935 грн. наличкой. Видимо это везде примерно одинаковая тенденция, с каждой 1000 барыги снимают около 100 грн.
85th Dec 2009 10:36 am
І я вже сьогодні отримав активацію програми GSMpod v9.5 з сайту http://www.ukrlab.ua.tc
Довгенько йшов банківський переказ, я вже почав було хвилюватися. Таку справу треба обмити, програма дійсно варта того щоб з друзями випити кілька кухлів пива і посмакувати добрим шашликом !
Гей хлопці, життя чудове і треба радіти кожній хвилині, тим більше, що такого гарного настрою як сьогодні я давно не мав. Сподіваюсь в понеділок відвідати місцевий ринок і збути хоча б кілька сотень.
Нехай живе наша ненька Україна ! 
95th Dec 2009 10:37 am
Звертаюсь до тих хто купував програму GSMpod v9.5
Скільки часу йде банківський переказ, якщо оплачувати активацію через банк ?? Мій колега по роботі купував через webmoney , але в мене нема рахунку в цій системі тому вирішив через банк. Прошу відповісти як можна скоріше бо в найближчі кілька днів хочу купити активацію. Наперед дякую за відповідь.
105th Dec 2009 10:38 am
Банківський переказ займає два дні. Я платив через банк. Щоб оплатити через банк, розрахункового рахунку відкривати не потрібно. Треба зайти в найближче операційне відділення банку і заповнивши платіжку перевести гроші на потрібний рахунок. Якщо оплатиш в понеділок до обіду то вже у середу ближче до обіду отримаєш на поштову скриньку всі потрібні для активації файли і код активації. Але через WebMoney оплачувати зручніше бо тоді вони висилають активацію протягом години після оплати, але в мене нема відкритого рахунку в цій системі і в моєму місті нема магазинів де можна було би купити картки WebMoney.
115th Dec 2009 10:39 am
Согласен, платить лучше через вебмани, в этом случае все необходимое для активации получишь в тот же день. А банковский перевод длится 2-3 дня. Но конечно бывают случаи что нет возможности через вебмани то тогда через банк.
Кстати не обязательно быть пользователем системы вебмани, достаточно всего лишь найти терминал I-Box, который сегодня есть почти в каждом городе Украины и произвести оплату прямо из него на счет вебмани. Сумма в этом случае зачисляется мгновенно. Лично я производил оплату именно этим пособом.
125th Dec 2009 10:40 am
В мене банківський переказ зайняв 2 дні. Провів оплату десь в 11.00 год. ранку, а пакет активації отримав через 2 дні приблизно біля 16.00 год.
135th Dec 2009 10:41 am
Ищу кряк для программы GSMpod v9.5 которая на сайте Link
Весь интернет облазил нигде кряка нет. Помогите кто чем может. У кого есть какая-либо информация по этому поводу ? Неужели никак нельзя обойти защиту этой программы ?
145th Dec 2009 10:42 am
Читай 6-й пост в ветке форума "Разыскиваются.."
Не стоит задавать один и тот же вопрос во всех темах иначе такое поведение будет разцениваться как флуд.
Ищу кряк для программы GSMpod v9.5 которая на сайте Link
Весь интернет облазил нигде кряка нет. Помогите кто чем может. У кого есть какая-либо информация по этому поводу ? Неужели никак нельзя обойти защиту этой программы ?
155th Dec 2009 10:42 am
В мене така сама проблема. В інтернеті ніде нема crack для GSMpod v9.5
Напевно треба буде купувати активацію поки знов ціну не підняли.
Маю пару питань до тих хто користувався активованою програмою.
1. Куда треба скопіювати базу битих кодів скачану з офф. сайту ?
2. Як часто попадаються ще не активні коди поповнень в повноцінній версії програми ?
3. Якщо я оплачу активацію програми з обмеженою кількістю генерацій - 80 кодів, тоді які номінали поповнень можна буде генерувати ?
Прошу відповісти як можна швидше.
165th Dec 2009 10:44 am
Користуюся програмою вже декілька місяців. Можу відповісти на твої запитання.
Все по порядку:
1. Файл котрий містить базу данних використаних кодів потрібно скопіювати в папку з програмою. Програма сама знаходить його в папці і зчитує дані. Але програма шукає базу тільки тоді, коли вона активована і в меню реєстрації мигає зелена лампочка.
2. Неактивні коди трапляються не часто. Приблизно з 20 згенерованих програмою кодів, приблизно 4-5 кодів будуть ще неактивними, а решта 15 вже активні і ними можна поповнюватись
3. Я користуюся версією програми з обмеженою кількістю генерацій ( 80 кодів ) Генерую коди будь-якого номіналу. Єдине обмеження в такій версії це те, що кодів можна генерувати лише 80 разів.
На сайт UkrLab давно не заходив і навіть не знав, що ціну знову піднімають
В даний момент я використав тільки 37 кодів, але також на днях проведу оплату повної версії програми, бо ціна з нового року подвоюється. Ті гроші, які заплатив за демо-версію вже давно повернув, зкинувши поповнення на базарі, але оплатити повну версію якось все руки не доходили.
В мене така сама проблема. В інтернеті ніде нема crack для GSMpod v9.5
Напевно доведеться купувати активацію поки знов ціну не підняли.
Маю кілька питань до тих людей котрі користуються активованою програмою.
1. Куди саме треба скопіювати базу битих кодів скачану з офф. сайту ?
2. Як часто трапляються ще не активні коди поповнень в повноцінній версії програми ?
3. Якщо я оплачу активацію програми з обмеженою кількістю генерацій - 80 кодів, тоді які номінали поповнень можна буде генерувати ?
Прошу відповісти як можна швидше.
175th Dec 2009 10:44 am
Дмитро, дякую за відповідь. Вже оплатив активацію. Все працює, як ти і казав. 
185th Dec 2009 10:46 am
Всем спасибо за отзывы о программе, пол часа назад оплатил активацию и вот только что сгенерировал свои первые коды номиналами по 300грн.
Сразу прошу прощение у всех кого мои слова могут обидеть, но зачем душой кривить, тот кто продолжает платить за пополнения покупая скреч-карты, тот полный неудачник. Признаюсь сам таким был до сегодняшнего дня.
Заметил единственное неудобство в работе с программой. Коды которые генерируются никак нельзя скопировать курсором мишки в текстовый файл и потом распечатать, приходится переписывать каждый код на лист бумаги. Как-то неудобно. Ну а во всем остальном остался очень доволен. Советую !
195th Dec 2009 10:46 am
Почему сразу неудачник ? У меня, например, не хватает для полной суммы средств и в данный момент я не могу купить активацию. Как только соберу нужную сумму тоже приобрету регистрацию программы.
205th Dec 2009 10:48 am
Влад напевно мав на увазі, що ціна програми постійно зростає, деколи навіть без попередження про це на сайті. Тобто поки ти складаєш гроші, ціна може зрости в два або три рази. Чесно кажучи моя думка така, хто хотів купити програму той купив і користується, а хто думає і складає гроші той напевно вже і не отримає її бо сайт також не вічний і може зникнути в любий момент. Такі сайти довго не існують в нтернеті. Але і тебе тоже розумію, в мене були часи коли не було за що купити пачки сигарет не кажучи про все інше. Дякувати богу ті часи тепер в минулому.
milinor написал(а):
Почему сразу неудачник ? У меня, например, не хватает для полной суммы средств и в данный момент я не могу купить активацию. Как только соберу нужную сумму тоже приобрету регистрацию программы.
215th Dec 2009 10:49 am
Я имел ввиду то, что не стоит ждать счастья не вложив при этом ни копейки. Как правило, за счастье нужно чем то пожертвовать и не стоит ждать что оно само свалится вам на голову с небес. Это я к тому, что мой email уже завален письмами от попрошаек которые знают лишь одно слово "дай ..." Естественно, что ничего я давать бесплатно не стану. Думаю со мной согласятся те кто платил за активацию программы свои кровные деньги.
225th Dec 2009 10:49 am
Несколько дней назад приобрел активацию GSMpod. Начал генерировать, действительные коды генерируются только каждый второй причем такое происходит с поразительно точностю, поэтому первый код всегда пропускаю, а второй уже ввожу в телефон. Можно как-нибудь устранить это неудобство ?? Кто с таким сталкивался и в чем может быть проблема ? 
235th Dec 2009 10:51 am
Если ты пользуешся полной версией программы то в главном окне программы сразу под сгенерированным кодом есть опция "Використовувати базу даних" эту опцию следует включить. Мне помогло. В демо-версии программы эта опция отсутствует.
Несколько дней назад приобрел активацию GSMpod. Начал генерировать, действительные коды генерируются только каждый второй причем такое происходит с поразительно точностю, поэтому первый код всегда пропускаю, а второй уже ввожу в телефон. Можно как-нибудь устранить это неудобство ?? Кто с таким сталкивался и в чем может быть проблема ?
245th Dec 2009 10:52 am
Люди що сталося з програмою GSMpod ??? Взяв активацію кілька місяців назад і програма генерувала всі номінали правильно, а позавчора згенерував кілька кодів номіналом по 25грн., а коли почав поповнювати мобільник чомусь поповнило по 30 грн. замість 25грн.
То щось зробилося з програмою чи то в оператора глюки на сервері ?
Сьогодні знов згенерував два коди номіналом по 25грн. але поповнює всерівно по 30 грн. Може то якась акція в київстарі ? Хто щось знає відпишіть.
255th Dec 2009 10:54 am
Ничего удивительного в этом нет. Просто сразу видно что ты давно не покупал скретч-карт пополнений. Недавно Киевстар изменил номиналы карточек пополнений, вместо 25 гривен он начал выпускать карточки номиналом 30 грн. Так что все нормально. Кстати тебе не мешало бы все же интересоваться событиями в мире мобильной связи. Дмуаешь купил активацию программы GSMpod и можно теперь на все забить ?
Если ты еще не в курсе то могу сообщить следующую новость, с недавних пор карточки пополнени изменили внешний вид, вместо обычного красноватого цвета у них появился голубой цвет, как бы на фоне неба
Как то раз увидел эти новые карточки на прилавке киоска и сильно удивился. Я ведь уже несколько лет пользуюсь этой программой и до сих пор не интересовался как они виглядят, запомнился только красный цвет номиналов 25 грн.
265th Dec 2009 10:54 am
будьласка скиньте на мило код активації і DLL я вже весь інтернет облазив нема нічого гроші мені потрібні щоб сидіти в неті пліз скиньте vovan159753@rambler.ru
275th Dec 2009 10:55 am
Для этой программы , к сожалению, нету кряка. Код активации и ключевой dll файл для каждого пользователя разные и тебе они не помогут.
Я мог бы попробовать помочь тебе, если бы у тебя была активация под твой ID для версии программы на 80 генераций. Можно попробовать снять ограничение по количеству генераций. Но для этого нужна программа с кодом активации и ключевым файлом под твой ID. За свои услуги я прошу 40 $ Если тебя устроит мое предложение отпиши на crackmaster2008@rambler.ru
285th Dec 2009 10:56 am
CrackMaster2008 , в середу збираюся купити активацію програми на 80 генерацій, в мене до тебе питання, якщо я вишлю тобі свій пакет активації і заплачу 40$ то як щвидко ти зможеш вислати мені вже зламану програму без обмежень в кількості генерацій ?
295th Dec 2009 10:56 am
Если вышлешь пакет активации под свой ID еще до обеда то постараюсь к вечеру в тот же день отправить исправленную программу на твой имейл, максимум на следующее утро. Дальше пиши на мой имейл, обсудим детали.
CrackMaster2008 , в середу збираюся купити активацію програми на 80 генерацій, в мене до тебе питання, якщо я вишлю тобі свій пакет активації і заплачу 40$ то як щвидко ти зможеш вислати мені вже зламану програму без обмежень в кількості генерацій ?
305th Dec 2009 10:57 am
а де можна взяти безкоштовно генератор?
315th Dec 2009 10:58 am
Думаю ты нигде не найдешь бесплатный рабочий генератор. Бесплатно можно найти только либо вирус либо программу от которой толку ровно ноль. Подобные программы бесплатными не бывают.
а де можна взяти безкоштовно генератор?
325th Dec 2009 10:58 am
Звертаюсь до власників повної версії програми GSMpod хочу придбати пововнення мобільного рахунку з певною знижкою, для подальшої їх реалізації кого цікавить така пропозиція пишіть в ЛС
335th Dec 2009 10:59 am
Відправив в ЛС. Читай. Сподіваюсь на співпрацю. Маю суму на кілька тисяч на різних сімкартах. Якщо треба буде більше, нема питань. Чекаю відповіді.
Звертаюсь до власників повної версії програми GSMpod хочу придбати пововнення мобільного рахунку з певною знижкою, для подальшої їх реалізації кого цікавить така пропозиція пишіть в ЛС
345th Dec 2009 11:01 am
vlas777, написал на твой имейл. Жду ответа. Желаю сбыть несколько тысяч мобильных гривен.
355th Dec 2009 11:01 am
Маю 4 тис. грн. на різних сімках по 1 тис. Якщо забажаєш купити, відпиши. Можу запропонувати поповнення в кількості по 5 тис. грн. і більше, щомісяця. Чекаю відповіді.
365th Dec 2009 11:02 am
Є така програма GSMpod v9.5 на сайті www.ukrlab.ua.tc генератор кодів київстар. Мій знайомий купив активацію для цієї програми і вже користується нею. Декілька разів поповнював нею мій мобільний рахунок. В мене нема змоги оплатити активацію бо в мене мінімальна зарплата і я не можу дозволити собі купити програму при зарплаті 500 грн. Я пробував шукати в інтернеті crack для GSMpod v9.5 але нічого не знайшов. Звертався до спеціалістів але і вони не змогли зламати захист програми. Може комусь щось відомо де можна знайти повну версію такої програми ? Готовий заплатити 200 грн. за будь-яку цінну інформацію. Вибачайте що так мало але не можу дозволити собі більшого.
Дуже прошу допоможіть. Наперед дуже дякую всім хто відгукнеться.
375th Dec 2009 11:03 am
Нема для неї ломалки. Я весь інтернет перерив. Ніхто не може зламати її. Я також заробляв не набагато більше ніж ти але склавши копійку до копійки оплатив активацію і вже користуюся безкоштовними поповненнями. Раз в неділю збуваю 1-2 тисячі мобільних гривень на базарі перекупщикам. Появилися гроші, життя покращилось. Деколи смішно коли бачу людей які купляють в перекупщиків поповнення бо знаю що частина тих грошей згенерована мною.
Якби час повернути назад і в мене не було би жодної копійки для оплати активації програми то я напевно взяв би кредит для її оплати. Така річ того варта і навіть більшого. В мене тільки єдина порада для тебе, якщо не вистачає грошей на оплату активації зкиньтеся друзями для оплати однієї активації. Згенерувавши кодів на декілька тисяч ви повернете заплачені за активацію гроші за тиждень, а ще й до того добре заробите на ній. Повір, це єдиний вихід в подібній ситуації.
Плати за свою пораду від тебе не хочу, а тільки побажаю щоб в тебе було все гаразд і щоб твоє матеріальне становище нарешті покращилось.
385th Dec 2009 11:05 am
Вибачай браток але мушу сказати неприємні для тебе речі, ти повний невдаха
треба бути цілковитим телепнем щоб немати змоги прискладати собі потрібну суму для оплати активації хоча б демоверсії генератора. Відверто кажу тобі чувак життя твоє прожите дарма і ти в цьому світі не вартий навіть жалю. Я студент і при своїй стипендії зміг купити активацію а ти працюєш на роботі і плачешся що тобі мало платять і життя в тебе таке-сяке .... короче ліпше купи собі майку за 5 грн. з написом "НЕВДАХА РОКУ" і йди в центр свого міста нехай на тебе люди подивляться і посміються з тебе нещасного і жалюгідного невдахи. Ганьба таким чоловікам як ти, повна нездара по інакшому тебе язик не обертається назвати, плакса гггггг
Є така програма GSMpod v9.5 на сайті www.ukrlab.ua.tc генератор кодів київстар. Мій знайомий купив активацію для цієї програми і вже користується нею. Декілька разів поповнював нею мій мобільний рахунок. В мене нема змоги оплатити активацію бо в мене мінімальна зарплата і я не можу дозволити собі купити програму при зарплаті 500 грн. Я пробував шукати в інтернеті crack для GSMpod v9.5 але нічого не знайшов. Звертався до спеціалістів але і вони не змогли зламати захист програми. Може комусь щось відомо де можна знайти повну версію такої програми ? Готовий заплатити 200 грн. за будь-яку цінну інформацію. Вибачайте що так мало але не можу дозволити собі більшого.
Дуже прошу допоможіть. Наперед дуже дякую всім хто відгукнеться.
395th Dec 2009 11:06 am
Хочу на днях купити активацію GSMpod v9.5 і в зв'язку з тим виникли деякі запитання щодо цієї проги. Хлопці, чи правильно я зрозумів, що коли я отримаю активацію то користуватися програмою я зможу тільки на своєму комп'ютері, а якщо я дам все необхідне для активації наприклад своїй дівчині то вона не зможе активувати програму на своєму комп'ютері бо активація була створена виключно для мого компа з унікальним ID номером ? Може є якийсь спосіб щоб програма працювала хоч би на 2-х компах ?
405th Dec 2009 11:07 am
Є спосіб щоб програма працювала на 2-х і більше компютерах треба під час оплати за активацію зразу ж доплатити за кожен додатковий ID 250 грн. Особисто я купував активацію зразу на обидва комп'ютера - на домашній і робочий.
Хочу на днях купити активацію GSMpod v9.5 і в зв'язку з тим виникли деякі запитання щодо цієї проги. Хлопці, чи правильно я зрозумів, що коли я отримаю активацію то користуватися програмою я зможу тільки на своєму комп'ютері, а якщо я дам все необхідне для активації наприклад своїй дівчині то вона не зможе активувати програму на своєму комп'ютері бо активація була створена виключно для мого компа з унікальним ID номером ? Може є якийсь спосіб щоб програма працювала хоч би на 2-х компах ?
415th Dec 2009 11:07 am
Чи правда що існують відмінності між версією GSMpod v9.5 на 80 генерацій і версіями на 200 ген. і безліміт ? Знайшов інформацію в інтернеті що відмінності ці полягають не тільки в кількості згенерованих кодів. Хто користувався, дайте якусь інформацію з цього приводу. Хочу купити активацію і незнаю чи варто брати версію на 80 генерацій чи краще докласти певну сумму і взяти версію на 200 генерацій або безлімітку.
425th Dec 2009 11:08 am
Відмінності є і дуже великі. Не раджу брати версію на 80 генерацій. Якщо не вистачає потрібної суми для повної версії то бери краще версію на 200 генерацій. Пояснюю чому, в версіях на 200 генерацій і в повній версії є опція яка дозволяє самому вибирати дату активації всіх кодів. Тобто є можливість генерувати коди котрі вже активовані. В версії на 80 генерацій такої опції нема. Може таке статися, що дата активації партії кодів вже настала, а коди не активовуються. Тоді доводиться вводити коди протягом кількох днів, поки дочекаєшся результату. В версіях від 200 і більше генерацій таких ситуацій не виникає. Тому різниця між версіями програми є і дуже суттєва.
Чи правда що існують відмінності між версією GSMpod v9.5 на 80 генерацій і версіями на 200 ген. і безліміт ? Знайшов інформацію в інтернеті що відмінності ці полягають не тільки в кількості згенерованих кодів. Хто користувався, дайте якусь інформацію з цього приводу. Хочу купити активацію і незнаю чи варто брати версію на 80 генерацій чи краще докласти певну сумму і взяти версію на 200 генерацій або безлімітку.
435th Dec 2009 11:09 am
Коли я купував активацію на 80 генерацій то зміг згенерувати тільки 17 дійсних кодів котрі можна було вводити зразу в мобільник і все працювало. Решта кодів почали активовуватися тільки через 5-7 днів.
Недавно взяв версію на 200 генерацій. Вже згенерував і продав на базарі 137 кодів. Всі 137 кодів були згенеровані підряд і абсолютно всі були діючі, жодного неактивного. Ще маю в запасі 63 коди. Як використаю всі обов'язково візьму вже повну версію програми. Там дійсно в програмі на 200 генерацій є можливість вибирати генерацію кодів які вже активні і тоді ніякої активації не доводиться чекати. Короче кажучи різниця між версіями програми велика і полягає вона не тільки в кількості генерацій там все набагато складніше. Бери на 200 або повну і зможеш поповнювати мобільник не відходячи від компутера без заморочок з чеканням дня активації своєї серії кодів.
445th Dec 2009 11:10 am
Дякую всім за допомогу. Взяв версію на 200 генерацій. Згенерував покищо кілька кодів (3 шт. по 300грн.) але всі успішно поповнили мобільний рахунок жодних клопотів з очікуванням дати активації кодів не виникло, вже всі були активні - я вибирав дату активації вчорашій день 09.08.2009р. Хороша штука ця програма, хай йому грець !
455th Dec 2009 11:10 am
Допоможіть будь-ласка, не можу зайти на сайт програми GSMpod v9.5
Де і як її можна скачати ?
465th Dec 2009 11:12 am
Сайт чомусь дійсно буває часто висить але файли качаються нормально
Остап, сробуй тут скачати SoftBoxUA v9.7 - 3 в 1 пакет програм від UkrLab :
1/ GSMpod v9.5
Генератор кодів поповнення Київстар-Kyivstar
2/ UD-ID v3.5
Програма для розкодування ідентифікаційного коду громадян України
3/ MFO Base v2.7
База МФО всіх банків України